Saturday, 27 August 2011

Balik kampung...oooo...balik kampung

hehe...dikesempatan ini Dila nak mengucapkan Salam Aidilfitri kepada semua follower blog ini. segala sokongan ada semua selama ini amat Dila hargai. so..sepanjang berada dikampung ni teraksa la diberhentikan sebentar proses menyiapkan manuskrip BKH hehe...nanti mak n opah bising x tolong kat dapur. Lappy pun x bwk balik, nak buat apa bwk blek kalo x de internet haha...

sekali lagi dipohon ampun andai ada apa-apa kesalahan n smoga perjalanan anda sume n Dila selamat dan diberkati oleh Allah...

jangn main mercun!!!!!

Monday, 15 August 2011

penatnya nak menaip!!!!

sekarang ni tak kira siang malam asyik kerja menaip je tapi tak siap-siap juga manuskripnya. dah naik sakit bahu ni, mata pun dah naik berpinar-pinar. belum lagi ak mengedit ayat-ayat n perkataan. penat2

tapi bila difikirkan, kena siapkan juga manuskrip ni sebelum kuliah stat 12/9 ni coz nanti sem baru ni dila dah duk luar kampus n rumah sewa baru tu xde wireless takut tak sempat nak hantar

 dila nak  baritahu mungkin ada pertambahan scene n pengurangan scene ikut kesesuaian hehe...ok nak sambung manaip lagi..wish me gud luck ok. ^,~ luv u all!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wednesday, 10 August 2011

perhatian...perhatian

 Dila nak kongsi satu news tok semua reader...smlm Dila bru dpt mesej drpd En. Muzri supaya dila siapkan manuskrip BKH untuk dibuat penilaian  penerbitan. insyaallah kalau karya dila diterima maybe BKH akan hadir dalam versi cetak tapi kalau tak lepas dila akan smbung blek dkt blog...

sebenarnya mula2 Dila wat cite ni sekadar suke2 je sambil2 cuti 4 bulan ni sebelum kuliah stat blek bln 9 nanti. nak keje malas hehe so ape lagi blogwalking la n terdetik la dalam hati 'kenapa tak aku pun tulis novel" hehe.. dila memang minat bce2 novel ni kat rumah mmg dh belambak...tapi bile En. Muzri anta mesej supaya menuskrip ni disiapkan untuk penilaian takkan dila nak tolak pulak kan...serius memang tak penah tepikir nak jadikan cite ni versi cetak tapi kalau jadi alhamdulillah rezeki Allah beri. mmg dh lme smpan hasrat nak jadi novelis ni...

thanks untuk semua reader yang sudi menjengah ke blog Dila yang tak seberapa ni n sudi bace novel BKH. tapi untuk memberi sepenuh tumpuan kepada penyiapan manuskrip dila akan hentikan dulu cite ni. tapi disebabkan sambutan yang sangat menggalakkan dila kasi bonus kat semua reader yang sgt dila cintai. maybe dila akan post lagi 1 or 2 bab sebelum behenti dan konflik bakal bermula dalam hidup Aiman n Laila hehe...nak tak??? komen cikit plezz.....

ok asyik merepek meraban je kat sini...so jgn segan2 utk tggalkan komen aanda semua...the more the marrier...may Allah bless u all ^,~ muah3xxxxxx