Tuesday, 15 March 2016

FINALLY HERE!!! SURI HATI MR.PILOT

ALHAMDULILLAH....syukur akhirnya yang ditunggu2 selama ini keluar jugak. nak tau apa?

Taraaaaaaaaaa.....



suka x??? Ejaz n Warda muncul jua akhirnya. Dila mintak maaf banyak2 buat yang lama menunggu cerita ni keluar. nakl hasilkan sesuatu yang kebabomm biasa mengambil masa yang lama kan haha >_<

untuk pre-order boleh dibuat di laman web kaki novel, atau masuk je dekat page KAKI NOVEL di facebook korang, beli kombo rege lg murah okai.

last but not lease...terima kasih banyak2 buat semua yang menyokong dila selama ni, yang x putus2 beri sokongan dalam setiap cerita yang dibuat. hopefully sangat SURI HATI MR.PILOT ni akan memberi kepuasan pada korang yang dah lama sangat tunggu cerita ni keluar *ada ke yang tunggu haha T_T. lepas ni kita tunggu Zafeeq n Mia pulak dalam bentuk novel yang akan keluar Insha allah dlm awal tahun depan ^^

p/s: Dila akan datang ke sesi tandatangan kat PBAKL 2016 yang akan berlangsung di MAEPS, Serdang nanti. 30 April (11.30 - 1.00 pm) sape yang nak jumpa, mai datang kita laga2 pipi pau ok!!


15 comments:

kknanga entawau said...

Taniah... Bila turn sejuta kasih qairina plak dila. Lama dh tunggu nie. Asyik ulang baca bab dah nie. Hehehe

dila dyna said...

adoyaii...dila pun xtau nak jawab apa sbb cerita tu mmg dila dh hentikan. xde idea dah

Ella_Armani said...

Assalam Dila, saya pergi popular dan mph tapi cerita ni takde lagi. Bila buku ni akan dipasarkan atau perlu beli dari kaki novel directly? :)

Ella_Armani said...

Assalam Dila, saya pergi popular dan mph tapi cerita ni takde lagi. Bila buku ni akan dipasarkan atau perlu beli dari kaki novel directly? :)

dila dyna said...

buku hanya akan masuk ke pasaran bulan 4 nnti kak, kalau nak dapatkan awal hanya boleh beli direct dr kaki novel je buat masa ni :)

amira arnuin said...

Dh ada kt pasaran dh kak ella. Beli kt popular bs hri tuu. Bru hbis bce. Serious best.xboleh nk move on lgiiiiiii. Haha. Jatuh hatii entah kli ke brpa dhh. Hukhuk

amira arnuin said...

Dh ada kt pasaran dh kak ella. Beli kt popular bs hri tuu. Bru hbis bce. Serious best.xboleh nk move on lgiiiiiii. Haha. Jatuh hatii entah kli ke brpa dhh. Hukhuk

amira arnuin said...
This comment has been removed by the author.
dila dyna said...

terima kasih amira...syg banyak2 <3

amira arnuin said...

Haha. Most wc kak. Skrg nk g cri novel2 akak yg lain. Hbiskn baucer bku. Heee

amira arnuin said...

Haha. Most wc kak. Skrg nk g cri novel2 akak yg lain. Hbiskn baucer bku. Heee

Anonymous said...

Tau xpe..dh lama tunggu cite sejuta kasih qairina..jln cite menarik tp smpai skrg x kuar2 lg..hehe..hope cite nie dpt kuar versi novel..

Anonymous said...

salam akak...
sy dah kumpul semua keempat2 novel akak. suka sangat baca karya akak. ulang banyak kali pun x bosan. hehehe... tak nak buat special entry untuk keempat2 novel ni ke?

Athirah Najwa said...

Sis nk tye ade x bab 2-7 secara online book bcuz I nk beli tpi byk kedai yg dah sold out

Athirah Najwa said...

Sis nk tye ade x bab 2-7 secara online book bcuz I nk beli tpi byk kedai yg dah sold out