Wednesday, 10 August 2011

perhatian...perhatian

 Dila nak kongsi satu news tok semua reader...smlm Dila bru dpt mesej drpd En. Muzri supaya dila siapkan manuskrip BKH untuk dibuat penilaian  penerbitan. insyaallah kalau karya dila diterima maybe BKH akan hadir dalam versi cetak tapi kalau tak lepas dila akan smbung blek dkt blog...

sebenarnya mula2 Dila wat cite ni sekadar suke2 je sambil2 cuti 4 bulan ni sebelum kuliah stat blek bln 9 nanti. nak keje malas hehe so ape lagi blogwalking la n terdetik la dalam hati 'kenapa tak aku pun tulis novel" hehe.. dila memang minat bce2 novel ni kat rumah mmg dh belambak...tapi bile En. Muzri anta mesej supaya menuskrip ni disiapkan untuk penilaian takkan dila nak tolak pulak kan...serius memang tak penah tepikir nak jadikan cite ni versi cetak tapi kalau jadi alhamdulillah rezeki Allah beri. mmg dh lme smpan hasrat nak jadi novelis ni...

thanks untuk semua reader yang sudi menjengah ke blog Dila yang tak seberapa ni n sudi bace novel BKH. tapi untuk memberi sepenuh tumpuan kepada penyiapan manuskrip dila akan hentikan dulu cite ni. tapi disebabkan sambutan yang sangat menggalakkan dila kasi bonus kat semua reader yang sgt dila cintai. maybe dila akan post lagi 1 or 2 bab sebelum behenti dan konflik bakal bermula dalam hidup Aiman n Laila hehe...nak tak??? komen cikit plezz.....

ok asyik merepek meraban je kat sini...so jgn segan2 utk tggalkan komen aanda semua...the more the marrier...may Allah bless u all ^,~ muah3xxxxxx

7 comments:

syira destroyer said...

tahniah.neh nme nye rezeki trpijak :)

Anonymous said...

tahniah dila..smoga BKH dpt diterbitkn..murah rezeki dila..:)
Tp plez smbung bab sterusnya..t'ty2 ape jd kt laila dgn bju seksi dia 2..hehe

mimi syafiqah said...

tahniah ek.....:D

Afifah said...

tahniah kak dila.. :)
saya doakan semuanya berjalan lancar..insyaAllah..

Seorg wanita... said...
This comment has been removed by the author.
Seorg wanita... said...

Alhamdulillah.. tahniah buat Dila.. dalam suke2 tu, citer dapat jadi novel...

Kalau boleh, postlah apa2 entry or part untuk mengingatkan kami pada Aiman & Laila... :-)

All the best and TQSM for ur story!

Anonymous said...

Wah...kne tgu lg lme..adeeiii..harap2 cepat kluar la ye.hehehe..papepun congratz.....all the best!!!!