Monday, 2 January 2012

arghhh!!!!!tensionnyeeeeeeeee......

ok...dah lama sgt x post ape-ape kat sini. rasa rindu pulak nak sambung BKH & SKQ, tapi disabarkan jela hati nak menulis sebab final exam dh sangat lah dekat. skarang ni pun tengah studi week tp knape x rse macam study week pun. kenapa eh???

test dengan final praktikal disumbatkan dalam study week ni..haha...serupa la macam x de study week pon. esok pun ade final praktikal microbe, rbu pulak dah stat paper first clinical microbiology II. huh T_T rse mcam nak nangis je rasenye skrang sebab rase mmcam x cukup mase dh nk belaja. otak dh tepu sngat dah ni...tp sibuk2 pun sempat jugak on9 fb haha...lawak betol la....masa ni la jugak banyak konsert kuar haha..KBS,SBS, MBC gayo daejun memang layan habis la...haha

ok la..nak smbung study balik, please pray for me. i x nk repeat paper ok!!!!!daa.............

4 comments:

Alfy Sapine said...
This comment has been removed by the author.
Atty Ismail said...

Sabar cik writer....Dah nasib jd pelajar...Begini la....Good luck ok...

Miss FF said...

mmg betol.. ha3.. waktu study week ni la dia suh wat past sem q pastu kira sbg take home test.. adoi.. diduga plak ngan wifi ni.. asyik nk on9 je.. blogwalking... btw gud luck for final exam.. hehehehe.. moh ler kite study habis-habisan!

RinsyaRyc said...

tu nama dia.. cubaan... kih3