Friday, 10 August 2012

cover Bisikan kata hati @ BKH

 ~ ehem2...sesiapa tolong cubitkan pipi ni bleh tak?? rupanye cover ni dh lme di email, tp maybe mata ni x perasan kot haha...at last setelah berbulan-bulan tunggu akhirnya keluar jugak. pada semua yang dah lama menunggu diucapkan berjuta-juta terima kasih...tangan ni rasa tak cukup nak menghulurkan salam nak cakap terima kasih huhu...so jgn lupa beli ye sume ^^ insyallah 300 pertama akan dpt tandatngan dr Dila

~salam sayang pada sume...muah3xxxxx

8 comments:

Atikah said...

Alhamdulillah.... dah ada 'first baby' hehehe.... tahniahhh.... damai ja tgk cover BKH ni... biru ohhh... <3 <3 #suka biru#

dila dyna said...

tanks atie sayunk..even x seberapa harap diterima la hendaknye amin....syg adinda ketat2 haha ^^

baby mio said...

BILA DATE RELESAE DIA

dila dyna said...

blom tau lg ...dh tau nnti dia bgtau kt sini ye

Anonymous said...

berapa harga?

diari neesa said...

yeay!!finally we all dpt peluk BKH dlm versi cetak..nk tndatangan dila..!!hope kali ni still dlm 300 yg pertama..(^_^)

nursya said...

Dila klw nk yg ader sign dila tu kena beli on9 ker?
Nk gak 1..huhuhu..

Nicole said...

berapa harga?