Tuesday, 31 July 2012

perhatian sume ^^

assalamualaikum..... sume ^^

~sedar x sedar dah masuk bulan 8 pun kite, thats mean penantian dila selama ni makin sampai ke penghujungnya hehe *cewahhh...bahasa x bleh blah, macam tunggu ape jek. masih ingat tak pada couple Aiman & Laila??? yup...my very first e-novel yg sgt bermakna buat diri ini.

~terima kasih bnyak2 ada sume yg baru join blog ni >_< i dun know how to show my gratitude... dekat blog ni dil dh post blek Bisikan kata hati @ BKH sampai bab 10 (edited version punyerrr..) siapa yg nak bace sambungan seterusnya bleh join grup dila dkat FB

~https://www.facebook.com/groups/231164196996903/

insyallah pertengahan bulan 8 nie my first baby akan keluar, so pada siapa yg dah lama menunggu cerita BKH diterbitkan , inilah masanya untuk u oulss melompat sampai langit ye *ade ke yg tunggu??? huhu....pape pun thanks 100000000000000000000000000 juta watt tuk sume sokongan yg diberikan...arigatou gozaimasu (^_^)

7 comments:

nursyafika said...

Yayyyyy xsabarrr nk grab novel BKH ni,,,,,,bestttt

Anonymous said...

BKH terbitan mne...??


-yayo

dila dyna said...

terbitan kaki novel..insyallah tgh bulan 8 nie bru bukak order

Nur Izzati said...

yes.... sambar!!!
hehe

nursya said...

Ala klw pakai emel xleh ker????
Sy xde fb n mls nk bk acc fb la..huhuhu..

Anonymous said...

novel berapa RM?

dila dyna said...

blom diketahui lg yunk, cover pun blom kuar lg..insyallah nnti dila war2 kn kat sini ek ^^