Tuesday, 4 September 2012

tempahan BKH ^^

asalamualaikum semua ^^ alamdulillah novel Bisikan kata hati @ BKH dh selamat sampai kat tangan and dh khatam pun dr kulit dpn sampai kulit belakang haha..



kat sini dila nak beritahu dila akan bukak order untuk 10 orang yang nak beli BKH daripada dila...x bleh bnyak2 sbb takot x terurus nnti sebab dila pun dh nak naik sem huhu

harga: RM22 ikut harga pasaran ( jumlah m/s 624) *skali dgn tandatgn skali, spe berminat bleh pm dila kat fb ye...klo boleh buat bayaran secepat mungkin ye sebab dila nak pos buku dlm hari khamis mcm tu sebab ari ahad dh nak blek kampus *kerje last minutes mmg mcm ni haha

p/s: spe berminat pm dila dkat fb ye, dila bg no akaun ^^

terima kasih daun keladi...

3 comments:

Rosma Johari said...

nak satu

Rosma Johari said...

nak satu

nursya said...

Ari nie bjaya abiskn BKH.
Thumb up writer ;-)