Tuesday, 19 May 2015


Alhamdulillah...syukur ke hadrat Allah, akhirnya buah hati ketiga keluar jugak. walaupun tahu blog ni dh bersawang hampir setahun lebih tapi Dila yakin masih ada yang menanti buah tgn terbaru kan???

Nah...cerita Ahnaf & Hani akhirnya ketemu titik penamat n pastinya sape yg nak tahu mcm mana kesudahan kisah mereka, kena la dptkn buku ni hehe. tajuk sebelum ni Miss Hani a.k.a Honey dh ditukar ke 'DIA SEMANIS HONEY' manis sgt kan tajuk dia haha...

ok NEXT projek of course nak siapkn Jodohku Mr. Pilot. N dila tahu ramai yg menanti cerita ni kan...kan?? insha allah kalau takde halangan mayb tahun depan kita dapat peluk abam EJAZ & WARDA plak hehe

siapa yg berminat dan menunggu2 kisah AHNAF & HANI ni boleh cepat2 order dari kaki novel, just pegi website Kaki Novel, atau PM Cik KN dihttps://www.facebook.com/messages/243064478506 atau boleh WHATSAPP Bro KN di talian 0177145595 okeh >_<

Sayang korang semua muahhhhhhh3xxxxxx

7 comments:

Anonymous said...

salam penulis.. cerita sejuta kasih qairina dah tak buat ker?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Unknown said...

lama menanti jodohku mr.pilot..hope dpt siapkn ye sis..fighting!

Unknown said...

lama menanti jodohku mr.pilot..hope dpt siapkn ye sis..fighting!

dila dyna said...

Jodohky mr pilot insha allah akan keluar bln 5@6 tahun dpn ye yang :) tp dh tukar tajuk 'bidadari mr pilot'

Aysa Damia said...

jgn brharap sangat.
krg kecewa.
kamu fikir sorang diri sja.
talan sja semua 'jarum' ani.
mcm kamu nda prnah talan semua ani dulu
dulu lagi sakit daripada ani
jgn khuatir. sabar saja
nanti ada balasan semua ani
Kamu telan tingak2 saja ko dulu
kesian kan dirimu
bkn siapa2
nada pa2
kesian kan dirimu sendiri
nada hiburan
hiburan pun mencari sendiri n seorang diri
nada ada beduit. tepaksa yg percuma hiburan diri sendiri
tpi utk org lain ,sanggup bekorban
utk apa semua ani klau bkn utk diri n pasangan hati
tpi klau pasangan kana buat cemani
siuk sendiri mengejar hiburan sendiri
nda pa2
sudah berjaya nanti,ada duit sendiri
bila2 masa dpt hiburan utk diri
nda lgi befikiran camani
nda ingau kan duit
nda ingau kan korbankan utk org lain
sabar sja lah
dgr liat n tingak2 sja
hati sakit cemana sekalipun nda sorg pun yg tau
pedam sj dlm hati ...
utk bahagiakan n hiburkan hati sendiri,
bwa beriadah.sihatkan tubuh badan.
bolih nampak apa hasilnya. wlaupun terpaksa buat sorg diri.tpi apakan daya..org tu nda sudi. n sejuta alasan diberi
dripda menunggu janji ditaburi utk dipatri
baik membawa diri beriadah utk kesejahteraan diri
walaupun nda bnyak tetpi ada terubat sakit dihati
ku telah membuat rangka masa hadapan
rancangan awal utk dihari bahagilla
adakah ia pernah tefikir utk membuatnya
mungkin nda
kalaulah gadis dpt meming lelaki
sudah lama ku pinang dgn bismillah
yaa mungkin belum sedia..
tetapi dari segi mana belun bersedia? kewangan?
nda mungkin..sdgkan ia kerap melancong kesana sini
tidakkah org tua terfikir hendak menghalalkan hubungan anak mereka itu
jawapannya..dgn sebuah kereta mewah baru dibeli
menampakkan betapa pentingnya kemewahan yg mesti dimiliki
hati ini sungguh terkejut..
dan rasa amat kecil sekali
tidakkah penting utk melabur duit utk membahagiakan anak dripada utk kemewahan dunia semata2
tidak ada terlintas langsung utk mengatakan tidk wajar disini
hanya terguris hati .. betapa mewahnya kehidupannya..
disini hanya menumpang senyum dan tidak pula merasa kebahagiaan hakiki
coretan ini berupa..luahan hati yg tertanya2 musykil
tentang adakah wajar berperasaan begitu rupa
minta maaf ku pohonkan sekiranya ada pihak terasa..ini hanya coretan hati kecil ku

adriana asyiqin said...

Nape ye saya x boleh nak bace miss honey a.k.a hani di blog ini?