Sunday, 19 February 2012

Pengumuman penting buat semua Peminat BKH!!!!!

assalamualaikum semua. tadi Dila dah bertanya dekat group kami cinta novel. Dila memang dah lama memasang hajat dan harapan agar e-novel BKH yang sudah Dila karang sejak bulan 6 tahun lepas akan dibukukan. disebabkan kekangan masa waktu semester baru bermula menyebabkan manuskrip ini tertangguh sedikit lama,  dan alhamdulillah ramai jugak yang menyokong hajat dan harapan Dila.

Jadi Dila nak beritahu semua peminat BKH semua dila akan hentikan BKH buat sekarang. Dila akan bekerja keras bersengkapng mata malam-malam untuk menyiapkan manuskrip BKH untuk dihantar. abang Muzri pun dah mesej dila , dan alhamdulillah Dila masih diberi peluag lagi untuk menghantar karya ni. mungkin ada sebilangan yang tak berapa suka sebab dulu Dila pun ada cakap macam ni...tapi memang beberapa bab dila dah edit dan dila x masukkan dalam blog ni... dengan baki sisa cuti yang masih ada ni sebelum Dila masuk semula kuliah pada bulan 3 nanti. dila akan beri sepenuh perhatian untuk menyiapka manuskrip ni dan anta secepat mungkin...

Dila harap semua dapat mendoakan  kejayaan Dila dalam proses menyiap dan mengedit semua karya ni ok...untuk perhatian semua, dila akan buang bab-bab BKH yang ada di blog ini. mungkin dila akan tinggalkan Bab-bab yang awal saja supaya pembaca setia semua tak lupa dengan mereka. Dila akan mula membuang bab-bab pada tengah malam ni. jadi sesiapa yang nak maraton sekejap BKH, dipersilakan...wassalam

5 comments:

iboo said...

Wah tahniah dik.all the best ;)

Anonymous said...

ala...sedih r,,,nk tggu dibukukan mesti lame..x sabar nk baca...=(

Eliza Ab said...

all the best dik.. semoga dipermudahkan segala2nya.. :)

Syarp said...

Aik bukan dah nk habis ke bkh ni.tamatkan kt sini je lah.nk tggu ingatan aiman pulih je kan..Skrng pun aiman xla benci sgt kt laila..1episod je lagi pun ok

dila said...

hehe...insyallah dila akan msukka teaser je untuk bab seterusnya. dila mmg dh edit bab bab depan. so sape yg terasa nk membaca yg after edit punya. kena la sokong dila ok. dila akan buang bab2 yg ada kat sini untuk proses mengedit.